Boligannoncer for millioner

StyrHjemmesiden.dk er i øjeblikket betroet online salgsannoncer som repræsenterer værdier for over 12 mio.kr.

Det store beløb kommer fra annoncering af ejendomme og sommerhuse til salg som vores kunder har bedt os indrykke på netmedier.

Vi hjælper vores kunder til at:

  • Lave en flot salgspræsentation af boligen på nettet.
  • Tiltrække besøgende så salgspræsentation bliver læst af potentielle købere.

Kunderne kommer blandt andet til os fordi de selv ønsker at finde den rette køber på nettet og sælge ejendommen til den rette køber. Det sker ved at lave en lækker hjemmeside som i tekst og billeder præsenterer ejendommen overfor mulige købere.

Søgemaskinerne skal der også tænkes på, og her er det smart at bruge søgeord som "liebhaveri aalborg" og "udsigtsvilla hasseris" for at matche de ord, boligkøberne sandsynligvis vil bruge i deres søgen efter den rette ejendom.

Bolighandel uden omkostningstung mægler

Fordelen for vores kunder er at undgå en omkostningstung mægler til at formidle huset, lejligheden eller lystgården.

Der findes naturligvis mæglere som gør et stort salgsarbejde, men det er også erfaringen blandt vores kunder, at mæglere nogle gange venter på at den rette kunde ringer -- fremfor at gøre en aktiv salgsindsats.

Bolighjemmesidens indhold

Indholdet på hjemmesiderne produceres i samarbejde med tekstforfattere og fotografer som leverer tekster som sælger boligen og billeder som præsenterer ejendommen fra den bedste side.

Indholdet er vigtigt, for det er ud fra indholdet at køberen beslutter om der skal bruges tid på at besigtige ejendommen.

Salg uden ejendomsmægler - hvordan

Hvordan klares salgs uden en mægler? For de fleste er svaret ligetil - det sker via en advokat som yder advokasthjælp til handlen af boligen. Boligadvokaterne er ofte højt specialiserede og tilbyder en fast pris ved køb og salg af bolig. Boligadvokaten bistår også når køber ønsker at gøre handlen betinget af, at hans nuværende bolig bliver solgt.